Menu
Your Cart

Други женски неща

Изключително леки и удобни дамски обувки, тип балеринки от AVON. В цвят шампанско с кокетна кафява панделка и омекотена стелка, отиват на всякакъв аутфит. Еко кожата в основната част имитира змийска кожа, която перфектно се допълва от памучната вътрешна част с леопардов принт.Състав външна част..
39.90 лв.
Без ДДС:33.25 лв.
Леки и удобни текстилни кецове от AVON в кремав бежов цвят. Текстилът в основната част имитира велур, който перфектно се допълва от подсилени с еко кожа връх и пета. Изключителният комфорт на тези кецове се дължи, не само на лекотата им, но и на изключително меката стелка, която носи усещането, че с..
39.90 лв.
Без ДДС:33.25 лв.
Дамски, голям, правоъгълен шал с дълги ресни от двете страни, в красива цветова комбинация на тъмно синьо, червено и екрю. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Лю..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Дамски триъгълен шал, в класическа цветова комбинация на черно и бяло. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир Борисов..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Дамски, голям, правоъгълен шал с дълги ресни от двете страни, в красива цветова комбинация на синьо, червено и сиво. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир ..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Дамски, голям, правоъгълен шал с дълги ресни от двете страни, в красива цветова комбинация на розово, екрю и зелено. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир ..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Дамски, голям, правоъгълен шал с дълги ресни от двете страни, в красива цветова комбинация на синьо, зелено и жълто. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир ..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Дамски триъгълен шал, в светла и нежна цветова комбинация на розово, бяло и сиво. Мек и много топъл аксесоар, предпочитан избор за студени дни.Инструкции за грижа: машинно пране топло (40 ° +)Снимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир Борисов..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Един елегантен дамски шал, от фина и нежна материя, никога не е излишен за една жена. В комбиниция с рокля или костюм, ще изглеждате страхотно. Логото на марката е изработено от малки камъчета, в единия края на шала.Състав: 100% полиестер. Инструкции за грижа: машинно пране студено (30 ° макс.)Снимк..
22.90 лв.
Без ДДС:19.08 лв.
Идеалният завършек на една визия е аксесоара. Предлагаме ви кафяв кожен колан с дължина 95см. Състав: 100% кожаСнимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир Борисов..
39.90 лв.
Без ДДС:33.25 лв.
Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)