Menu
Your Cart

Чанти раници и др.

Многофункционална чанта CONVERSE N-SITOSER Многофункционална чанта CONVERSE N-SITOSER
Изчерпано
Taзи чанта от CONVERSE N-SITOSER е подходяща както за училище или университет, така и за ежедневието.Дъното на чантата е с правоъгълна форма и твърда основа.Едно голямо основно отделение, което се закопчава с цип.Два джоба с цип отпред на чантата и джоб с цип на дъното.Регулируема и м..
65.90 лв.
Без ДДС:54.92 лв.
Taзи чанта от CONVERSE N-TAPRIN е подходяща както за училище или университет, така и за ежедневието.Дъното на чантата е с правоъгълна форма и твърда основа.Едно голямо основно отделение, което се закопчава с цип и допълнително затваряне с капак с велкро.Един джоб с цип отпред на чанта..
49.90 лв.
Без ДДС:41.58 лв.
Taзи чанта от CONVERSE N-TOCC се вписва както в спортен, така и в ежедневен стил.Дъното на чантата е с правоъгълна форма и твърда основа.Едно голямо отделение и джоб с цип вътре.Един джоб с цип отпред на чантата.Регулируема и махаща се дълга дръжка за носене през рамо.Висококачествена имит..
69.90 лв.
Без ДДС:58.25 лв.
Пътна чанта Slimbridge Gladstone от естествена кожа. Състав: 100% естествена кожаРазмери: Дължина 45 см. Височина 36 см. Дъно 27 см.Вместимост: 43 л. Тегло: 1,25 кг..
89.90 лв.
Без ДДС:74.92 лв.
Дамска чанта от висококачествена еко кожа с капак и ефектни метални детайли в златисто. С едно основно отделение, вътрешен джоб с цип и закопчаване с тик-так копче на капака. Допълнителен аксесоар с възможности за изписване на име, адрес, телефон и email. Регулируема дълга дръжка.Състав: 100% еко ко..
59.90 лв.
Без ДДС:49.92 лв.
Дамска чанта от висококачествена еко кожа. С едно основно отделение, вътрешен джоб с цип и закопчаване посредством цип. Ефектни метални детайли в златисто и допълнителен аксесоар, с възможност за изписване на име, адрес, телефон и email. Подвижна и регулируема дълга дръжка.Състав: 100% еко..
59.90 лв.
Без ДДС:49.92 лв.
Дамска плетена чанта с дълга, махаща се дръжка и ефектна лятна декорация. Затваряне последсвом цип. Подвижен допълнителен аксесоар от плат. Едно основно голямо отделение. Състав: 100% рециклирана пластмаса. Дължина: 34 см. Височина: 22 см. Отвор дъно: 2.5 см. Дължина на дръжката: 58 см...
46.90 лв.
Без ДДС:39.08 лв.
Дамска плетена и голяма чанта в кръгла форма с дълга дръжка, подходяща и за плаж. Затваряне посредством връзки. Подвижен допълнителен аксесоар от текстил и мъниста придава завършен вид на чантата. Едно основно голямо отделение.Състав: 100% рециклирана пластмаса. Дължина: 40 см. Височина: 40 см. Отво..
59.90 лв.
Без ДДС:49.92 лв.
Многофункционална чанта CONVERSE N-LARS Многофункционална чанта CONVERSE N-LARS
Изчерпано
Taзи чанта N-LARS от CONVERSE се вписва както в спортен, така и в ежедневен стил.Дъното на чантата е с правоъгълна форма и твърда основа.Едно голямо отделение и джоб с цип вътре.Един джоб с цип отпред на чантата.Висококачествена имитация на кожа - изработена от траен синтетичен материал: 1..
64.90 лв.
Без ДДС:54.08 лв.
Елегантна и практична раница с възможност да се носи и като дамска чанта на едно рамо.Състав: висококачествена еко кожаСнимките на продукта са реални, благодарение на нашия фотограф: Любомир Борисов..
44.90 лв.
Без ДДС:37.42 лв.
SUPER HOT!!!Универсален, стилен и безупречен модел дамска чанта, творение на Наоми Кембъл, която се отличава с перфектна цветова комбинация на богат сливов тон, вкусен крем и тъмна смола. Удобна за ежедневна употреба, с широко пространство за всичките ти лични вещи и аксесоари. Черни каишк..
89.00 лв.
Без ДДС:74.17 лв.
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)